top of page

FIETSVERHUUR

“Fietsen is ook maar gewoon op uw ´gat´ zitten eigenlijk ”

(Juffrouw Sanseveria)

Fietsverhuur in het centrum van Rotterdam. Reserveer je fiets online en haal de huurfiets zelf op in onze winkel. Vul de juiste gegevens in op onze website om je fiets online te reserveren.
Huur je fiets voor een fietsrit door Rotterdam!

VERKEN DE STAD ROTTERDAM OP ONZE STEVIGE EN COMFORTABELE OMAFIETSEN

photo_2022-02-15_15-59-55.jpg

DE GEZONDSTE MANIER OM DE STAD TE VERKENNEN - We verhuren twee soorten fietsen: de meest populaire fiets voor in de stad - de stadsfiets en e-bikes. De klassieke stadsfiets, beter bekend als de Omafiets, staat bekend om zijn eenvoud en comfort.

Eenvoud wil zeggen: geen handrem of versnelling maar een terugtraprem en verlichting. De basis, precies wat je nodig hebt.

Alle huurfietsen zijn uitgerust met een dubbel slot om veilig je fiets te parkeren.

OMAFIETS -  De term omafiets is pas in de jaren ´70 van de 20e eeuw in gebruik genomen. De naam van het rijwiel is een verwijzing naar het ouderwetse uiterlijk rond 1950. Het verouderde woord opoe voor oma draagt nog bij aan die verwijzing. 

Kenmerkend aan dit type fietsframe is de gemakkelijke lage instap.

Bij jongeren is de omafiets zeer populair vanwege het stoere en nostalgische uiterlijk. De fiets wordt ook in opvallende kleuren gemaakt.

photo_2022-02-15_16-02-41.jpg

Extra kracht nodig? Onze e-bikes zouden dan een juiste oplossing voor u kunnen zijn!

De groeiende populariteit van elektrische voertuigen heeft ook invloed op fietsen gehad. Onze elektrische huurfietsen maken gebruik van klassieke Omafiets basis uitgerust met 250W motor, ~55km actieradius op de hoogste stand, 3S-versnelling en extra handremmen voor meer veiligheid. 

20230728_154427.jpg

Onze tandems - tweepersoons fietsen dus - zijn perfecte vervoersmiddelen voor gezellige uitjes. Vrijgezellenfeestjes, city games of leuke uitjes met je kinderen? Huur dan een tandem bij ons en geniet ervan!

bottom of page