BIKE SERVICE & FIETSVERHUUR

Duurzaam en gezond door Rotterdam fietsen

Liefde voor de fiets.

FAQ CENTRUMBIKES

Wat moet ik meenemen om een fiets te kunnen huren?


Het huren van een fiets is het makkelijkst door middel van een creditcard. Als je geen creditcard hebt, vragen we je om je identiteitsbewijs (rijbewijs/paspoort/identiteitskaart). Als borg vragen wij € 50,– per fiets. Dit kan cash of via betaalkaart/creditcard worden voldaan.
Kan ik een fiets reserveren?


Je kunt één of meerdere fietsen reserveren. Dat kan via de website of telefonisch. Je kunt de fiets in onze winkel in het centrum van Rotterdam ophalen.
Wat zijn de tarieven voor het huren van een fiets?


De kosten van het huren van een fiets is afhankelijk van het aantal dagen dat je deze wilt huren, en de optionele verzekeringen. Lees hier meer over op onze pagina RESERVEER.
Wat zijn jullie openingstijden?


Onze winkel is elke dag* geopend. Openingstijden: Maandag: 10.00-18.00 uur Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur Zondag: 10.00-17.00 uur *Op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten Het is niet mogelijk om fietsen terug te brengen na sluitingstijd.
Hebben jullie ook plattegronden van de stad?


In de winkel hebben wij gratis plattengronden van Rotterdam. Indien op voorraad hebben we ook plattengronden voor fietsentours door de stad. Ook kunnen we een stadstour organiseren met een gids. Hiervoor moet van te voren wel een reservering van gemaakt worden.
Moet ik een fietshelm dragen?


Het is niet vereist, maar wel extra veilig. Voor € 3,- kun je een fietshelm huren.
Verhuren jullie ook fietsen aan grote groepen?


Onze voorraad is dusdanig groot, dat wij ook verhuren aan grote groepen. Het meest makkelijk is om ons te bellen voor een boeking (06-11794721). Via onze website kan ook geboekt worden.