REPARATIESERVICE

1/7
CENTRUMBIKES REPARATIE
“s´Ochtends lekker vroeg op de fiets. 1 x geeuwen en 30 vliegjes doorgeslikt”

(Darum)

Bezoek onze winkel in het centrum van Rotterdam als het nodig is. Binnen 24 uur is jouw fiets klaar om weer bereden te worden. Afhankelijk van de drukte en het probleem van je fiets, zou het zelfs kunnen voorkomen dat we hem direct repareren. Boek online!

LEKKE BAND? OF NOG ERGER!? LOOP GEWOON BINNEN IN ONZE WINKEL!

FIETS KAPOT? - Heb je een lekke band, een onderdeel dat beschadigd is of heb je andere problemen met je fiets? Centrum Bikes Rotterdam heeft ervaren fietsenmakers die ieder probleem op kunnen lossen. Meestal is je fiets binnen 1 dag weer klaar voor gebruik. 

ALLE TYPE FIETSEN  - Wij repareren ieder type fiets. Het maakt niet uit of het de nieuwste Gazelle is of een fiets uit de vroegere jaren ’20. In het centrum van Rotterdam zijn we de fietsenwinkel!

GEEN GROTE FIETSENWINKEL - Omdat we een kleine fietsenzaak zijn bieden we je de beste prijzen aan voor alle onderdelen en reparaties. Je kan zelf bepalen of je betaalbare onderdelen op je fiets wilt hebben, of duurdere en van hogere kwaliteit gemaakte onderdelen.

ACCESSOIRES - Maak je klaar om Rotterdam te verkennen op je fiets. Sommige accessoires maken de rit net iets eenvoudiger. Een sterk fietsslot bijvoorbeeld voorkomt dat een onbekende er met je fiets vandoor gaat. Of fietsverlichting die makkelijk te bevestigen zijn aan je fietsstuur of fietsendrager. Zo zorg je ervoor dat je door iedereen gezien wordt als het donker is!

STUDENT? - Dan is CentrumBikes met 20% korting perfect voor jou! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.