top of page

REPARATIESERVICE

“s´Ochtends lekker vroeg op de fiets. 1 x geeuwen en 30 vliegjes doorgeslikt”

(Darum)

Bezoek onze winkel in het centrum van Rotterdam als het nodig is, daar bieden wij een snelle fiets reparatie aan. Meestal is uw fiets binnen 1 dag klaar om weer bereden te worden. Afhankelijk van de drukte en het probleem van je fiets, zou het zelfs kunnen voorkomen dat we hem direct repareren. U bent elke dag welkom!

LEKKE BAND? OF NOG ERGER!? LOOP GEWOON BINNEN IN ONZE WINKEL!

FIETS KAPOT? - Heb je een lekke band, versleten remblokken, kapotte versnelling, afgebroken ketting of heb je andere problemen met je fiets? Centrum Bikes Rotterdam heeft ervaren fietsenmakers die ieder probleem op kunnen lossen. Meestal is je fiets reparatie binnen 1 dag klaar. 

ALLE TYPE FIETSEN  - Wij repareren ieder type fiets. Het maakt niet uit of het de nieuwste Gazelle is of een fiets uit de vroegere jaren ’20. Bijv. een Batavus e-bike of een gewone Giant die fiets reparatie nodig heeft? In het centrum van Rotterdam zijn we dé fietsenwinkel!

GEEN GROTE FIETSENWINKEL - Omdat we een kleine fietsenzaak zijn bieden we je de beste prijzen aan voor alle onderdelen en reparaties. Je kan zelf bepalen of je betaalbare onderdelen op je fiets wilt hebben, of duurdere en van hogere kwaliteit gemaakte onderdelen.

ACCESSOIRES - Maak je klaar om Rotterdam te verkennen op je fiets. Sommige accessoires maken de rit net iets eenvoudiger. Een sterk fietsslot bijvoorbeeld voorkomt dat een onbekende er met je fiets vandoor gaat. Of fietsverlichting die makkelijk te bevestigen zijn aan je fietsstuur of fietsendrager. Zo zorg je ervoor dat je door iedereen gezien wordt als het donker is!

STUDENT? - Dan is fietsreparatie met 20% korting perfect voor jou! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

bottom of page